Barri gotic

Ha plaça Catalunya hi ha moltes més coses que el Corte Inglés que abans no sabiem i ara si.

Hem començat el recorregut a la plaça Catalunya. Al voltant de plaça Catalunya hi ha el banc Español de credit, que a dalt hi té la escultura de Mercuri. El barri gòtic es diu aixì perque el seu estil és gòtic .
A la banda de mar i a la dreta hi ha una escultura de Francesc Masià que va ser un president de la generalitat, al costat de la estatua hi ha una escripció que diu: Essent president de la generalitat de Catalunya el molt lavorable Sr. Jordi Pujol i soky fou inagurat aquest monument al 25 de Desembre de 1991.





Davant trobem el Hard Rock Cafè al costat hi ha un carreró molt petit que encara que no hi sembli té sortida allà hi ha una placeta que té com a nom Ramon Amadeu era un escultor i pesebrista va neixer al 1745 i va morir al 1821.
Al davant tenim la església de Santa Anna. Vam entrar a la església, és de estil gótic, és una església petita comparat amb les altres, poc iluminada i acollidora encara que donava una mica de por. Despés hem anat pel carrer Santa Anna després trenqueu a la dreta pel carrer Bertrellans que hihan 7 fanals tot seguit arribem a la plaça Vila de Madrid, que hi han les restes de la necròpoli romana que vorejava el camí d'entrada a la ciutat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright 2010 Crèdit 2010-g11
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger